Gabar Dağı'ndan çıkan ham petrolü inceledi;

Gabar Dağı'ndan çıkan ham petrolü inceledi

1850 rakımlı Gabar Dağı'nın zirvesinde yer alan petrol sahasında çalışmalar devam ediyor. Alanda inceleme yapan Şırnak Valisi Cevdet Atay, kuyulardan çıkartılan ham petrol numunelerini inceledi....


Şırnak'ta 1850 rakımlı Gabar Dağı'nın zirvesinde 1 milyar varil rezerv alanına sahip petrol sahasında çalışmalar sürüyor. Şırnak Valisi Cevdet Atay, TPAO Genel Müdürü Melih Han Bilgin, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Murat Bulut ve TPAO heyeti, TPAO Şehit Aybüke Yalçın Sahası'nda, Şehit Esma Çevik 30 nolu Üretim İstasyonu'nda, Şeyh Mehmet 2 nolu Güvenlik Kulesi’nde incelemelerde bulundu. Ardından devam eden sondaj çalışmalarıyla ilgili TPAO Şırnak Bölge Müdürü Oğuz Şahin’den bilgi aldı. 


'MİLLETİMİZE HAYIRLI OLSUN'

Sondaj çalışmaları başlayan 32 nolu petrol kuyusunda incelemelerde bulunan Vali Atay, çalışanlarla sohbet etti.  Atay, "Devlet olarak her zaman yanınızdayız. Buradaki arkadaşlarımızın en iyi şekilde çalışması için varız. Burası hem devletimize hem de milletimize hayırlı ve uğurlu olsun. Kazasız, belasız bir çalışma diliyorum" dedi.


Şehit Esma Çevik 30 nolu Üretim İstasyonu'nu da gezen Vali Atay, kuyulardan çıkartılan ham petrol numunelerini de inceledi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum