Arama
Arama Sonuçları
Hayat kurtarmak için kan verdi
Aksaray Güzelyurt Kaymakamı Can Alperen Taşavlı, Kızılay’a kan bağışında bulundu. Kaymakam Taşavlı, “Kan bağışı bir insanlık görevi” dedi.
Özel sporcu Eren’le masa tenisi
Keçiören Kaymakamı Dr. Mehmet Akçay, özel sporcuların badminton ve basketbol antrenmanlarını izledi. Kaymakam Akçay, özel sporculardan Eren’le daha önce sözleştiği masa tenisi maçını yaptı.
Gümüş madalyaya 2 bağış kaldı
Kızılay Haftası etkinliklerinde kan bağışında bulunan Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, 23. kan bağışını yaptı. Daha önce bronz madalya alan Kızılay gönüllüsü Vali Pehlivan, 2 kan bağışı daha yapınca gümüş madalya almaya hak kazanacak.
Kızılay'a aşevi desteği verecek
Kızılay görevlileri, Hakkari Valisi Ali Çelik’i makamında ziyaret ederek, kente yapılması planlanan aşevi için destek istedi. Vali Çelik ise, "Hakkari’ye aşevi yapılması için elimden gelen desteği vereceğim" dedi.
Kan vererek ihtiyaç sahiplerini hayata tutundurdu
Erzurum Karayazı Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Muammer Sarıdoğan, Kızılay’a kan bağışında bulunarak, kan veren vatandaşlara teşekkür etti.
TİMBİR ve BHA’dan Kızılay’a ziyaret
Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) ve Birlik Haber Ajansı (BHA) heyeti, Ankara'da Kızılay Toplum İlişkileri Genel Müdürü Halil İbrahim İzgi’yi ziyaret etti.
Kaymakam adayı Büşra Güllü’nün mutlu günü
111. dönem kaymakam adaylarından Büşra Güllü, Hasan Özpınar’la hayatını birleştirerek, dünya evine girdi. Çiftin nikah şahitliğini Gaziosmanpaşa Kaymakamı İskender Yönden yaptı.
Kan bağışında bulundu
Kars Digor Kaymakamı Orhan Gazi Karakaş, kan ihtiyacı olan hastalar için Kızılay’a kan bağışında bulundu. Sağlıklı tüm vatandaşları kan bağışına davet eden Kaymakam Karakaş, tüm hastalara Allah’tan acil şifalar diledi.
"Depremin yaralarını birlikte sarıyoruz!"
Yüzyılın en büyük afetlerinden biri olan ve 10 ili etkileyen deprem sonrası Ağrı’da yardım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
Erzincan-Sivas karayolunda heyelan
Erzincan-Sivas karayolunda meydana gelen heyelan nedeniyle karayolu bir süre çift yönlü olarak ulaşıma kapandı. Heyelanın meydana geldiği bölgelere giden Erzincan Valisi Mehmet Makas, çalışmaları yakından takip ederek koordine etti.