60 yıllık muhtara vefa;

60 yıllık muhtara vefa

İstanbul Sarıyer Kaymakamı Ömer Kalaylı, 19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesiyle yaklaşık 60 yıl boyunca Mahalle Muhtarlığı görevini yürüten, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle de tedavisi evinde devam eden Tarabya Muhtarı Refet Üstün'ü evinde ziyaret ederek Muhtarlar Günü'nü tebrik etti....


TEŞEKKÜR BELGESİNİ EVİNE GETİRDİ

Kendisini Tarabya'ya adayan 93 yaşındaki Muhtar Refet Üstün’ü çiçekle evinde ziyaret eden Kaymakam Ömer Kalaylı, ‘geçmiş olsun’ ve ‘acil şifa’ dileklerinde bulundu. Muhtar Üstün de muhtarlar için önem taşıyan bugünde kendisini unutmayan Kaymakam Kalaylı’ya teşekkür etti.


MUHTARLARIN GÜNÜNÜ KUTLADI

Öte yandan Kaymakam Ömer Kalaylı, 19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesiyle kaymakamlıkça düzenlenen programda muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarların gününü tebrik ederek Kaymakam Kalaylı, kendilerine Teşekkür Belgelerini takdim etti.

Kaymakam Kalaylı, “Kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından biri olan ve devletimizin her noktadaki kurumsal temsilciliği konumunda bulunan muhtarlık müessesi, insan odaklı kamu hizmeti anlayışının icrasında vazgeçilmez bir öneme sahiptir” dedi.


Kalaylı, “Devletimizin vatandaşa dokunan en sıcak eli ve vatandaş nezdindeki ilk kapısı olan muhtarlarımız, gerek vatandaşlarımızı, gerekse devletimizi temsil gibi önemli bir sorumluluğu yerine getirmektedir” ifadesini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum