Pedallar Cumhuriyet için döndü;

Pedallar Cumhuriyet için döndü

Iğdır’da düzenlenen “Cumhuriyet Doğa Yürüyüşü ve Bisiklet Turu”na katılan Vali Ercan Turan, “Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet sonsuza kadar yaşayacak” dedi....

Resim

DEV TÜRK BAYRAĞI AÇILDI

Bisiklet turunun Iğdır Valiliği, doğa yürüyüşünün Melekli Belediyesi önünden başladığı etkinlik, Ağrı Dağı eteklerindeki İrem Bağlarında devam etti.

Kültepe mevkiinde ekiplerin bir araya geldiği etkinlikte Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla dev Türk bayrağı açıldı.

Resim

Iğdır Valiliği koordinesinde; Iğdır Belediyesi, Melekli Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve sivil toplum kuruluşlarının organizesiyle düzenlenen etkinliğe Vali Ercan Turan ve eşi Nilüfer Baykal Turan, protokol üyeleri, kurum müdürleri, sporcular, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Resim

CUMHURİYET SONSUZA KADAR

Iğdır Valisi Ercan Turan, “Cumhuriyetimizi doğa yürüyüşü ve bisiklet turu ile andık. Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet sonsuza kadar yaşayacak” dedi.

Vali Turan, “Atatürk'ün kurup bizlere bıraktığı Cumhuriyetimizin ne kadar büyük bir kazanım olduğunu görüyoruz. Dünyada her taraf bir savaş gölüne dönmüş durumda. Atatürk'ün kurduğu bu aziz Cumhuriyet bize modern bir devlet sağladı. Bunun kıymetini biliyoruz" dedi.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum