Vali: Yaptığımız en hayırlı iş;

Vali: Yaptığımız en hayırlı iş

Vatandaşların sorunlarını ve taleplerini doğrudan dinlemek amacıyla "Halk Günü" toplantılarına katılan Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, "Yaptığımız en güzel ve en hayırlı işlerden biri budur. Kapımız tüm vatandaşlarımıza açık" dedi....


Erzincan Valiliği bünyesinde oluşturulan Açık Kapı Birimi, vatandaşlarla en üst düzeyde iletişimin kurulması, taleplerin etkin ve hızlı bir şekilde alınarak takip edilmesi ve sonuçlandırılması amacıyla 2017 yılından itibaren hizmet vermeye devam ediyor. Son yapılan halk gününe Vali Hamza Aydoğdu katıldı. 


45 VATANDAŞ DİNLENDİ

Vali Aydoğdu başkanlığında ve ilgili birim amirlerinin katılımıyla gerçekleştirilen “Halk Günü” toplantısına başvuruda bulunan 45 kişinin istek, sorun ve talepleri dinlendi. Vali Aydoğdu, vatandaşların dile getirdiği sorunları ve talepleri tek tek dinleyen ve sorunun çözümü veya talebin yerine getirilmesi için hazır bulunan il müdürlerine gerekli talimatları verdi.


"ONLARIN YANINDAYIZ"

Halk günüyle ilgili konuşan Vali Aydoğdu, “Yaptığımız en güzel ve en hayırlı işlerden biri budur. Devlet olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da vatandaşlarımızın yanında olmaya, onların sorunlarını çözmeye, taleplerini karşılamaya devam edeceğiz. Kapımız tüm vatandaşlarımıza açık. Bu toplantıları düzenli olarak yapmaya ve vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz.” dedi.


VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR

Vali Hamza Aydoğdu ile görüşen vatandaşlar ise sorunlarını, önerilerini ve taleplerini bizzat dinlemesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, Vali Aydoğdu'ya teşekkür ettiler.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum