"Vali amcayı görmek istiyorum" diyen çocuğu kırmadı;

"Vali amcayı görmek istiyorum" diyen çocuğu kırmadı

Ağrı Valisi Mustafa Koç, sosyal medya platformu üzerinden kendisine ulaşarak tanışmak isteyen Muhammed Mirza Recep Yıldırım ve ablası Sümeyra Işıl Yıldırım'ın bu talebini kırmadı. Çocukları ve ailesini makamında ağırlayan Vali Koç, onlarla sohbet etti....


"KEŞKE BİZİ DAVET ETSE"

Annesiyle sohbet eden Mirza, Vali Koç'u görmek istediği anlattı. Annesi de Mirza'nın o konuşmasını gizlice videoya aldı. Mirza videoda, "Anne biz neden Vali amcayı görmeye gitmiyoruz. Ben, sen, babam, ablam... Arkadaşlarımdan bazıları Vali amcayı görmeye gitmişler, zaten yarın okul da yok. Keşke bizi davet etse" dedi. Mirza'nın videosunu sosyal medyada paylaşan ailesi de, "Mirza çok dertlenmiş bu akşam, tutturmuş Vali amcamı görmek istiyorum, ziyaretine gitmek istiyorum diye" yazarak paylaştı. Paylaşımı gören Vali Koç ise hemen videonun altına yorum yaptı, Mirza ve ailesini makamına davet etti.


ÇİZDİĞİ RESMİ HEDİYE ETTİ

Ailesiyle birlikte Vali Koç'u ziyarete giden Mirza, Vali Koç'a sarıldı. Mirza, çizdiği resmi Vali Koç'a hediye etti. Vali Koç ise Mirza ve ablasına hediyeler verdi.


"ÇOCUKLAR BİZİM GELECEĞİMİZ"

Ziyaretin ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Vali Koç, "Çocuklarımız, en büyük servetimiz. Gülüşleri dünyanın en güzel sesi. Sosyal medya platformu üzerinden ulaşarak tanışmak isteyen yavrumuz Muhammed Mirza'yı, ablası Sümeyra'yı ve ailesini misafir ettik. Çocuklar, bizim geleceğimiz, yarınlarımız onlar üzülmesin, dertlenmesin" diye konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum