Vatandaşların sorunlarını çözdü;

Vatandaşların sorunlarını çözdü

Halk Toplantısında çoğunluğu kadın olan vatandaşların sorunlarını dinleyen Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, 6 toplantıda 1323 kişiyi dinledi. Nakdi yardım taleplerinin yüzde 87’si, iş taleplerinin ise yüzde 60’ı olumlu sonuçlandı....


VATANDAŞLARI TEK TEK DİNLEDİ

Vatandaşların sıkıntı ve taleplerine etkili ve hızlı çözümler üretebilmek, devletle bağını güçlendirmek ve toplumun tüm kesimlerine ulaşabilmek amacıyla düzenli aralıklarla yapılan halk toplantılarının ekim ayı toplantısı Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nın başkanlığında yapıldı.

Valilik B Blok toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda Vali Yardımcıları ve ilgili kurum müdürleri de hazır bulundu.

Toplantı öncesi konuşan Vali Yiğitbaşı, 2023 yılı içerisinde 6 halk günü toplantısı gerçekleştirdiğini belirterek, bu toplantılarda 910 kadın, 427 erkek olmak üzere toplamda bin 337 vatandaşın taleplerinin dinlendiğini kaydetti.

Resim

TALEPLERİN ÇOĞUNLUĞU OLUMLU SONUÇLANDI

638 nakdi yardım talebinin 552’sinin oran olarak yüzde 87’sinin karşılandığını ifade eden Vali Yiğitbaşı, 447 iş talebinden 268’inin yüzde 60 ile olumlu, diğer konularda yapılan bin 323 talebin 874’ünün de yüzde 65 oranla ile olumlu sonuçlandığını açıkladı.

Vali Yiğitbaşı, konuşmasının ardından toplantıya katılan vatandaşlara tek tek söz vererek kendisine iletilen talep, istek ve sıkıntılarını dinledi.

Sorunlara çözümler üreten Yiğitbaşı, gerekli gördüğü konularda toplantıya katılan il müdürlerine gereğinin yapılması hususunda talimat verdi.

Resim

TEŞEKKÜRE GELDİLER

Toplantıya katılan Mehmet Akif adlı SMA hastası bebeğin ailesi tedavi sürecinde kendilerine ilgi ve destek veren Vali Yiğitbaşı’na teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum