İlk kadın bağımlılıkla mücadele merkezi;

İlk kadın bağımlılıkla mücadele merkezi

Türkiye'de bir ilk olan Hasanbeyli Kadın Bağımlılıkla Mücadele Merkezi’nin açılışını yapan Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, “Burası, bu illetle mücadelede Türkiye'de adından söz ettirecek önemli bir merkez olacak” dedi....

DUALARLA AÇILDI

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan Törenin devamında İl Müftüsü Ali Çakmak tarafından dua edildi. Törenin açılış konuşmasını Osmaniye Bağımlılıkla Mücadele Derneği Başkanı Hatice Loğoğlu yaptı. Loğoğlu, “Türkiye’nin ilk kadın bağımlılıkla mücadele merkezimizin açılışını hep beraber yapacağız inşallah. Bu kutlu süreçte başta Sayın Valimiz ve ilgili tüm kurum müdürlerimize canı gönülden şükranlarımı sunuyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Resim

TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAK

Törende konuşan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, bu projenin hayallerindeki projelerin en önemlilerinden biri olduğunu ifade ederek, "Bu illetle, uyuşturucu ile mücadelede Osmaniye’miz, Hasanbeyli İlçemizdeki bu güzide kurumumuz inşallah Türkiye’ye örnek olacak. Bu mücadelede başarılı olmamızın, ülkemizin geleceği açısından, sağlıklı bir toplum açısından ne kadar kıymetli olduğunun bilincindeyiz. Bu alanda kadınlara yönelik böyle bir kurumun olmadığını öğrendik ve bu projeyi kadınlara yönelik yapmaya karar verdik” dedi.

SADECE VALİNİN DEĞİL HEPİMİZİN GÖREVİ

Vali Yılmaz, “Bağımlılıkla mücadele, bütün kurumlarımız ve Osmaniye olarak, sadece Valinin, sadece Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün, sadece İl Sağlık Müdürlüğünün, sadece Jandarmanın ve Emniyetin görevi değil, hepimizin görevi. Bu projenin başarıya ulaşmasında, bu aşamadan sonra en önemli burada bu işi uygulayacak arkadaşlarımız. Burası, bu illetle mücadelede Türkiye'de adından söz ettirecek önemli bir merkez olacak. Allah hayırlı, uğurlu etsin" ifadelerini kullandı.

Resim

Açılışa Vali Dr. Erdinç Yılmaz’ın yanısıra, Aile ve Sosyal Hizmetler Eski Bakanı ve Osmaniye Milletvekili Derya Yanık, Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, Vali Yardımcısı Yunus Emre Şahin, Hasanbeyli Kaymakamı Can Kurt, Bahçe Kaymakamı Aziz Kayabaşı, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Halit Gülten, İl Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Ali Gizlice, Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz, Hasanbeyli Belediye Başkanı Selahattin Denizoğlu, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum