Selin vurduğu Söke'de inceleme yaptılar;

Selin vurduğu Söke'de inceleme yaptılar

Aydın'ın Söke ilçesinde etkili olan sağanak sele oldu. Sele kapılan 2 kişi öldü, kaybolduğu bildirilen 2 kişi için arama çalışması başlatıldı. Vali Yakup Canbolat ve Kuşadası Kaymakamı-Söke Kaymakam Vekili İbrahim Keklik de bölgede inceleme yaptı....


Aydın'da dün gece başlayan sağanak, Söke, Koçarlı, Karpuzlu ve Çine ilçelerinde sele neden oldu. Tarım alanları, yollar sular altında kaldı, bazı ev ve iş yerlerini de su bastı. Selin etkili olduğu bölgelere itfaiye, jandarma, polis, AFAD, DSİ ve Karayolları ekipleri sevk edildi. 


YAKLAŞIK 1 KİLOMETRE SÜRÜKLENDİLER

Söke ilçesine bağlı Demirçay Mahallesi'nde gece düzenlenen nişan törenine katılan Hacer-Ali Alptekin çifti ile Erhan Kavaklıçay, aynı otomobille evlerine dönmeye çalışırken sele kapıldı. Otomobil, 1 kilometre ilerideki dere yatağında, park halindeyken sele kapılarak sürüklenmiş 4 araçla bulundu. Hacer Alptekin ile Erhan Kavaklıçay'ın cenazeleri çıkarıldı. Ali Alptekin için de arama çalışması başlatıldı. Ayrıca Söke'ye bağlı Güneyyaka Mahallesi'nde de sele kapılan bir kişi için kayıp başvurusunda bulunuldu.

"GEÇMİŞ OLSUN"

Vali Yakup Canbolat ve Kuşadası Kaymakamı-Söke Kaymakam Vekili İbrahim Keklik, bölgede inceleme yaptı. Alanı gezen Vali Canbolat ve Kaymakam Keklik, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.


"2 VATANDAŞIMIZ HAYATINI KAYBETTİ"

Konuyla ilgili Söke Kaymakamlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada ise, "Gece geç saatlerde yağan yağmur ilçemizin Demirçay Mahallesi'nde, Kisir ve Güneyyaka köylerinde sel baskınlarına sebep oldu. Yaşanan olayda 2 vatandaşımız hayatını kaybetti" denildi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum