"Verimli çalışmanız için elimizden geleni yapacağız";

"Verimli çalışmanız için elimizden geleni yapacağız"

İl Özel İdaresi Müdürlüğü'nü ziyaret eden ve işçilerin taleplerini dinleyen Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, "Sizlerin daha verimli ve rahat çalışması için elimizden geleni yapacağız" dedi....


Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Vali Yardımcısı/İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Buğra Karadağ ile birlikte İl Özel İdaresi Müdürlüğü'ne giderek çalışmaları yerinde inceledi. 

ARAÇLARIN DURUMUNU SORDU

Vali Çelik, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Halil Tokdemir, Destek Hizmetleri Müdürü Fazıl Çallı ve Yol ve Ulaşım Müdürü Maksut Kaya’dan İl Özel İdaresi bünyesinde bulunan iş makinası, otobüs, minibüs ve binek aracı toplam 160 aracın mevcut durumu ile çalışmayan araçların sorunları ve yapım maliyetleri hakkında bilgiler aldı.


TALEPLERİ DİNLEDİ

İl Özel İdare Müdürlüğü'nde bulunan atölye kısmını da inceleyen Vali Çelik, işçiler ile görüşüp ihtiyaç ve taleplerini sordu. İşçiler, kaynak alanı ve forklift taleplerini ilettiler. Bunun üzerine Vali Çelik, "Sizlerin daha verimli ve rahat çalışması için elimizden geleni yapacağız" dedi. Çelik, yaptığı incelemeler sonunda İl Özel İdaresi Müdürlüğü personellerine çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum