Sinop'ta 100 bin fidan toprakla buluşacak;

Sinop'ta 100 bin fidan toprakla buluşacak

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü öncesi açıklama yapan Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, "Sinop merkez ve 8 ilçemizde toplam 57 farklı lokasyonda 100 bin fidanı toprakla buluşturacağız. Herkesi davet ediyorum" dedi....


Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’nde yapılacak olan “100. Yıl Cumhuriyet Ormanı” etkinliğinin tanıtımı amacıyla basın toplantısı gerçekleştirildi. Rahmi Demir Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen basın toplantısı, Vali Dr. Mustafa Özarslan'ın başkanlığında, Vali Yardımcısı Abdullah Şahin, Orman Bölge Müdürü Celal Kanbur ve Orman Bölge Müdürlüğü çalışanları, yerel ve ulusal basın temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

100.Yıl Cumhuriyet Ormanı etkinliği hakkında Orman Bölge Müdürü Celal Kanbur tarafından sunum gerçekleştirildi. 


"HERKESİ DAVET EDİYORUM"

Katılımlarından dolayı basın mensuplarımıza teşekkür eden Vali Özarslan, "11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’nde Sinop merkez ve 8 ilçemizde  toplam 57 farklı lokasyonda 100 bin fidanı toprakla buluşturacağız. Sinop merkezde, Akliman Mevkii’nde ise 4 bin metrekare alanda ülkemizin silüetini işlediğimiz toprağımıza, her ilimizin kendine has olan fidan türleriyle birlikte 5 bin 700 adet fidan dikeceğiz. Cumhuriyetimize ve geleceğimize nefes olmak için gençlerimizi, çocuklarımızı, sivil toplum kuruluşlarımızı ve tüm Sinoplu hemşehrilerimizi 11 Kasım saat: 11.11’de gerçekleştireceğimiz fidan dikim etkinliğine davet ediyorum” diye konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum