"Üretim yapan orman köylümüzün yanındayız";

"Üretim yapan orman köylümüzün yanındayız"

ORKÖY Projesi Bilgilendirme Toplantısı'nda konuşan Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, "Milli servetimiz olan ormanlarımızın korunması, genişletilmesi ve orman köylümüzün kalkındırılmasına katkıda bulunmak için çalışmalarımız devam edecek.Tarım ve Orman Bakanlığımız her zaman üretim yapan orman köylümüzün yanındadır" dedi....


Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan başkanlığında Orman Köylülerimizin Kalkınmasının Desteklenmesi (ORKÖY) Projesi Bilgilendirme Toplantısı yapıldı. Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya, Vali Yardımcısı Ali Osman Bulat, Orman Bölge Müdürü Celal Kanbur ve muhtarlar katıldı.

MUHTARLARA BİLGİ VERİLDİ

Toplantıda ORKÖY projesi kapsamında Sinop’ta yapılan kredi ve kooperatif destekleri ile ilgili muhtarlara bilgilendirme yapıldı. 


"213 HANEYE MALİ DESTEK VERİLDİ"

Muhtarların istek, talep ve önerilerini dinleyen Vali Özarslan, "2023 yılında orman köylüsü 213 hanemize toplam 15.000.000 TL mali destek sağlandı. Milli servetimiz olan ormanlarımızın korunması, işletilmesi, genişletilmesi ve orman köylümüzün kalkındırılmasına katkıda bulunarak, refah seviyelerini yükseltmek amacıyla çalışmalarımız hız kesmeden  2024 yılında da devam edecek. Tarım ve Orman Bakanlığımız her zaman üretim yapan orman köylümüzün yanındadır. Orman Genel Müdürlüğümüz aracılığı ile orman köylümüzü sosyal ve ekonomik nitelikli projeler ile desteklemekteyiz” diye konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum