Kurtuluşun 103. yılı kutlu olsun;

Kurtuluşun 103. yılı kutlu olsun

Iğdır'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 103'üncü yıl dönümü törenlerle kutlandı. Törenlere katılan Vali Ercan Turan, "Aras Nehri’nin kıyısında bir güneş gibi doğan Iğdır'ımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 103’üncü yılı kutlu olsun" dedi....


Iğdır'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 103'üncü yıl dönümü törenlerle kutlandı. Vali Ercan Turan ve Garnizon Komutanı P. Albay Cavit Tütüncü, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra Kıbrıs Gazisi İsmet Tağal tarafından günün anlam ve önemini belirten şiir okundu.


SAYGI YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLENDİ

Kutlamalar Zübeyde Hanım Bulvarı'nda devam etti. Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, şiirler ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kutlama mesajı okundu. Katılımcılar, Şehitler Caddesi'ndeki Mehmet Çavuş Anıtı'na kadar tüm şehitler anısına saygı yürüyüşü yaptı ve buradaki şehit kabirlerine karanfiller bıraktı.


"103. YIL KUTLU OLSUN"

Vali Ercan Turan, "Tüterken yangınlar bağrında senin, Haykırdın cihana hürriyet diye…' 14 Kasım 1920’de Ağrı Dağı’nın eteklerinde, Aras Nehri’nin kıyısında bir güneş gibi doğan Iğdır'ımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 103’üncü yılı kutlu olsun" diye konuştu.


Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum