Yaşlı vatandaşların taleplerini dinledi;

Yaşlı vatandaşların taleplerini dinledi

Malatya'nın Yazıhan Kaymakamı Rabia Yurdakul, Böğürtlen ve Çavuş mahallelerinde inceleme yaptı. Yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret eden Yurdakul, onların taleplerini dinledi....


Mahalle ziyaretlerine devam eden Yazıhan Kaymakamı Rabia Yurdakul ilk olarak Böğürtlen Mahallesi'nde inceleme yaptı. Kaymakam Yurdakul'u Mahalle Muhtarı Bekir Sarıgül ve vatandaşlar karşıladı.


DEPREM KONUTLARINI İNCELEDİ

Kaymakam Yurdakul, Böğürtlen Mahallesi'nde depremzedeler için yapımı devam eden Toplu Konut İnşaatı'nı (TOKİ) yerinde ziyaret edip, incelemelerde bulundu ve son durum hakkında yetkililerden bilgi aldı.


TALEPLERİ DİNLEDİ

Kaymakam Yurdakul, daha sonra İlçe Emniyet Amiri Vekili, İlçe Jandarma Komutanı ve Sosyal Yardımlaşma Vakıf Müdürü ile birlikte Çavuş Mahallesi'ni ziyaret etti. Mahalle Muhtarı Mehmet Dönmez ve mahalle sakinleri tarafından karşılanan Kaymakam Rabia Yurdakul, mahallede yaşayan vatandaşlarla sohbet ederek, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi.


Çavuş Mahallesi'nde yaşayan yaşlı vatandaşların evlerine ziyarette bulunan Kaymakam Yurdakul, vatandaşların hâl ve hatırını sorarak ihtiyaçlarının temini yolunda çalışmalar başlatacağını söyledi.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum