‘Vizyon Erzincan’ projesi şehrin pusulası olacak;

‘Vizyon Erzincan’ projesi şehrin pusulası olacak

Erzincan Valiliği himayesinde şehirde bulunan tüm kurumların entegre edildiği Vizyon Erzincan Projesi, Erzincan’ın dinamik yapısını ve sürekli gelişen ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla hayata geçiriliyor....


ERZİNCAN'IN YARINLARI İÇİN ATILMIŞ BİR ADIM

Erzincan Valiliği’nin hayata geçirdiği Vizyon Erzincan Projesi ile kentin yarınları için atılan adımlar sağlamlaştırılıyor.

Tüm kurumların faaliyetlerini, projelerini, gereksinimlerini ve kurumsal kapasitelerini tek bir sistem üzerinden yönetmelerini sağlayan sistem üzerinden anlık güncel verilere ulaşılabildiği gibi sisteme her an anlık veri de yüklenmesi mümkün.

Vizyon Erzincan yapılan işler hakkında anlık geri dönüşler yapılmasına da imkan tanıyor. Günün her anı sisteme veri girilerek güncelleniyor. Bu sayede Erzincan’a dair en güncel bilgilere hızlı bir şekilde ulaşılabiliyor.

ŞEHRİN HER KÖŞESİNE DOKUNACAK

Vizyon Erzincan sadece bir yönetim aracı değil. Aynı zamanda şehrin geleceğine yön veren bir pusula.

Dijitalleşmenin sunduğu imkanlarla donatılmış bu sistem Erzincan’ın her köşesine dokunarak şehri daha yaşanabilir, daha dinamik ve daha gelişmiş bir hale getirmeyi hedefliyor.

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu da, “Vizyon Erzincan, zamanın ve teknolojinin sunduğu imkânları kullanarak, Erzincan'ın yarınlarını bugünden inşa ediyor” diyor.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum