Çocuk parklarına kamera takılıyor;

Çocuk parklarına kamera takılıyor

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz'un talimatıyla kentte bulunan tüm çocuk parklarına ve mesire alanlarına aydınlatma ve kamera sistemleri kuruluyor....


Kocaeli'nde çocuklara güvenli ve huzurlu yaşam alanları oluşturmak ve bu alanlarda yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmek amacıyla hayata geçirilen uygulama kapsamında, park ve mesire alanlarına aydınlatma ve kamera sistemleri kuruluyor. Bu kapsamda Dilovası Kaymakamlığı koordinesinde ilçedeki 4 parka, aydınlatma ve kamera sistemleri kuruldu.


ÇALIŞMALARIMIZ SÜRECEK

Konuyla ilgili Dilovası Kaymakamlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Valimiz Seddar Yavuz'un talimatıyla talimatlarıyla Kaymakamlığımız koordinesinde Dilovası Belediyesi'nin de desteğiyle Mimar Sinan Mahallesi'ndeki Efendioğlu Parkı, 516. Sokak Parkı, Gazze Parkı  ve Ertuğrul Gazi Parkı'na yönelik kamera kurulumları bitmiştir. Çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir" denildi.


VALİDEN TEŞEKKÜR

Vali Yavuz ise, "Valiliğimizce başlatılan park ve mesire alanlarının aydınlatılması ve güvenlik kamera sistemlerinin kurulmasını içeren projeye destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum