"Malatya eskisinden daha güzel olacak";

"Malatya eskisinden daha güzel olacak"

6 Şubat depreminden sonra dükkanlarını kaybeden Buğday Pazarı esnafına tahsis edilecek olan dükkânların kura çekimi düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Törene katılan Malatya Valisi Ersin Yazıcı, "Malatya’mız eskisinden daha güzel olacak ve bunu hep birlikte başaracağız" dedi....


Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehir Mezarlığı civarında Kayısı Merkezi'nin yanında inşa edilen Buğday Pazarı esnafına tahsis edilecek olan dükkânların kura çekimi düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Kura çekimi programına Vali Ersin Yazıcı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı (ESOB) Şevket Keskin, Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan ile esnaflar katıldı.


"BİRLİĞİMİZ DEVAM ETSİN"

Törende konuşan Vali Yazıcı, "Birlik ve beraberliğimizi omuz omuza, kol kola yürüyüşümüzü devam ettirdiğinizde inanıyorum. Çok kısa bir sürede 1-2 yılı bulmadan Malatya’mız eskisinden daha güzel olacak ve bunu hep birlikte başaracağız. Ben burayı düşünen, tasarlayan, hayat bulduran Büyükşehir Belediye Başkanımıza, ekibine ve paydaşlarına teşekkür ediyor, hayırlı ve uğurlu olsun diyorum” diye konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum