"Sporcuları, Yozgat'ta ağırlamaktan mutluluk duyduk";

"Sporcuları, Yozgat'ta ağırlamaktan mutluluk duyduk"

Süper Lig Grekoromen ve Serbest Güreş Müsabakaları'nın sona erdiğini ifade eden Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, "Ülkemizin dört bir yanından gelen sporcularımızı ilimizde ağırlamaktan mutluluk duyduk. Bir dahaki turnuvalarda görüşmek dileği ile" dedi....


16-19 Kasım tarihleri arasında Yozgat'ta düzenlenen Süper Lig Grekoromen ve Serbest Güreş Müsabakaları sona erdi. Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, müsabakalara katılan tüm kulüp ve sporcuları tebrik ederek, başarılar diledi.


"YİĞİTLER ŞEHRİ YOZGAT"

Süper Lig Grekoromen ve Serbest Güreş Müsabakaları ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden bir gönderi paylaşan Vali Özkan, "Ülkemizin dört bir yanından gelen sporcularımızı ilimizde ağırlamaktan mutluluk duyduk.  4 gün boyunca yoğun bir katılım ile devam eden bu önemli organizasyonun Yiğitler Şehri Yozgat'ta yapılmasında Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak başta olmak üzere, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Şeref Eroğlu ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bir dahaki turnuvalarda görüşmek dileği ile yolunuz bahtınız açık olsun" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum