Hastanelerde ve inşaat alanlarında teftiş;

Hastanelerde ve inşaat alanlarında teftiş

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni ve Dörtçelik Çocuk Hastanesi'ni ziyaret ederek, hastalarla bir araya geldi. Demirtaş, yeniden inşa edilecek Bursa Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Hastanesi ve Rehabilitasyon Merkezi ve Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi'nin inşaat alanında da incelemelerde bulundu....


Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, hastane ziyaretleri yaptı. İlk olarak Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni ziyaret eden Demirtaş, servislerde yatan hastalara ve refakatçilerine geçmiş olsun temennisinde bulundu.


ÇOCUK HASTANESİNİ ZİYARET ETTİ

Yeniden inşa edilecek olan Bursa Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Hastanesi ve Rehabilitasyon Merkezi'nin inşaat alanında incelemelerde bulunan Vali Demirtaş, yetkililerden bilgi aldı. Daha sonra Bursa Şehir Hastanesi'nin genel durumu ve işleyişi hakkında Başhekim Doç. Dr. Dursun Topal’dan bilgi alan Demirtaş, tedavisi devam eden vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Bursa Dörtçelik Çocuk Hastanesi'ni de ziyaret eden Vali Demirtaş, Başhekim Uzm. Dr. Sabit Şahin'den hastanenin genel durumu ve sağlık hizmetleri hakkında bilgi alarak, tedavi gören çocukları ziyaret etti.


"DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Vali Demirtaş son olarak 1315 yatak sayısı olan ve modern bir şekilde inşa edilen Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulundu. Vali Demirtaş, inşaat çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı. Ziyaret sonrası açıklama yapan Vali Demirtaş, "Yapımı hızla devam eden Bursa Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi inşaat alanında incelemelerde bulunarak, işçi kardeşlerimize kolaylıklar diledik. Hizmetin en iyisini hak eden kentimizin sağlık yapısına güç katacak projeleri desteklemeye devam edeceğiz" diye konuştu.


Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum