"Taleplerin yüzde 95'i tamamlandı";

"Taleplerin yüzde 95'i tamamlandı"

Edirne Valisi Yunus Sezer, Lalapaşa ilçesine bağlı köy muhtarlarıyla 2. kez toplantıda bir araya geldi. Vali Sezer, "Bu toplantılarda muhtarlardan gelen taleplerin yüzde 95’inin tamamlandık" dedi....


Edirne Valisi Yunus Sezer, Lalapaşa ilçesine bağlı köy muhtarlarıyla bir araya geldi. Vali Sezer’in, 1 ay önce yaptığı toplantıda ele alınan konularla ilgili başlatılan ve tamamlanan çalışmalar değerlendirildi.


"BAZI PROBLEMLERİ 2024 PROGRAMINA ALDIK"

İlçelerde yapılan toplantılarda muhtarlardan gelen taleplerin yüzde 95’inin tamamlandığını belirten Vali Sezer, “3 ay içerisinde iki defa ilçelerimizi bu toplantılar vesilesi ile gezmiş oluyoruz. Lalapaşa’mız 5. ilçemiz. Burada 2 ay içerisinde birçok problemin giderildiğini ve birçok icraatın yapıldığını görüyoruz. Bazı talepleri, problemleri ise 2024 programına aldık. Ortakçı-Kayapa arası bozulan asfaltın yama çalışması tamamlandı. Çatma köyünde elektrik talebi vardı. Oradaki bakım ve onarım çalışmaları tamamlandı. Çömlekakpınar-Muratçalı arası yolunun asfalt bozukluğu işi düzeltilerek tamamlandı. Hacılar köyü muhtarlıkta bulunan bin 600 metre içme suyu borusunun hatta döşenmesi işi tamamlandı" diye konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum