Sütçü İmam dualarla anıldı;

Sütçü İmam dualarla anıldı

Milli Mücadelenin kahramanlarından Sütçü İmam, vefatının 101. yıl dönümünde kabri başında dualarla anıldı. Anma programına Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer de katıldı....


Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi tarafından düzenlenen anma programına Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer'in yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki, KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, İstiklal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Bakan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Gökhan İnan, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay ve vatandaşlarımız katıldı.


KAHRAMANLIKLARI ANLATILDI

 Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, Sütçü İmam’ın kişiliği ve milli mücadelemizde gösterdiği kahramanlık örneğine değindi.  Program, şehitlerimiz, deprem şehitlerimiz ve Milli Mücadelenin kahramanı Sütçü İmam için Kur'an-ı Kerim tilaveti ve duaların edilmesiyle sona erdi.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum