"Daha gelişmiş bir teknokent arzuluyoruz";

"Daha gelişmiş bir teknokent arzuluyoruz"

Kütahya Valisi Musa Işın'ın başkanlığında Teknokent Değerlendirme Toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan Vali Işın, "Daha ileri ve gelişmiş bir teknokent arzumuz var" dedi....


Dumlupınar Tasarım Teknokent Değerlendirme Toplantısı, Vali Musa Işın’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, DPÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Mücahit Eracar, Zafer Kalkınma Ajansı, ticaret ve sanayi odaları ve organize sanayi bölgelerinin temsilcileri katıldı.

SUNUM VE İSTİŞARELER YAPILDI

Toplantı, Kütahya Dumlupınar Tasarım Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Ersan Öz’ün teknokentin kurulduğu günden bugüne geldiği aşamalar hakkında bilgilendirme sunumuyla başladı. Toplantıda Dumlupınar Tasarım Teknokent’in hedefleri, ticaret ve sanayi odaları ve organize sanayi bölgeleriyle iş birliği çalışmaları hakkında da detaylı istişarelerde bulunuldu.

"KÜTAHYA, SANAYİ ŞEHRİ"

Kütahya'nın sanayi şehri olduğunu belirterek, teknokentin sanayinin altyapısını oluşturacak bir birim olduğunu dile getiren Vali Işın, “Daha ileri ve gelişmiş bir teknokent arzumuz var ve bunu hep birlikte geliştireceğiz inşallah" diye konuştu.

Görüş ve önerilerin paylaşıldığı toplantıda, diğer teknokentlerin ziyaret edilmesi ve çalışma şekillerinin incelenmesi kararlaştırıldı.


Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum