İstanbul Valiliği, hayalleri gerçekleştiriyor;

İstanbul Valiliği, hayalleri gerçekleştiriyor

İstanbul Valiliği tarafından başlatılan "Bir Çocuk Bir Dilek" projesiyle 5 bin 12 yetim veya öksüz çocuğun 3 hayalinden biri gerçeğe dönüşüyor. Vali Davut Gül, "Tüm yetim ve öksüz çocukların 'keşke olsa' dediği hayallerini gerçekleştiriyoruz. Siz de bir çocuğumuzun dileğini gerçekleştirebilirsiniz" dedi....


"Bir Çocuk Bir Dilek" projesi, 5 bin 12 yetim veya öksüz çocuğun hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. Proje İstanbul Valisi Davut Gül'ün Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na kayıtlı, maddi geliri yetersiz ailelerin 5 bin 12 yetim ya da öksüz çocuğuna gönderdiği mektupla başladı. Vali Gül, her bir çocuktan 3 dileğini yazmalarını istedi. Sosyal hizmet uzmanlarının çocuklara ulaştırdığı mektupların cevapları bir hafta sonra yine sosyal hizmet uzmanları tarafından çocuklardan alınıp tasnif edildi. Çocukların dilekleri, proje için hazırlanan "www.1cocuk1dilek.org" sitesinde yayınlanmaya başlandı.


"BİZİM EN DEĞERLİ HAZİNEMİZ"

Proje için hazırlanan "www.1cocuk1dilek.org" sitesinde Vali Gül'den de önemli bir mesaj var. Gül, "Türkiye Cumhuriyetin 100. yılında İstanbul'da yaşayan tüm yetim ve öksüz çocukların 'keşke olsa' dediği hayallerini gerçekleştiriyoruz. Sizde çocuklarımızın dileklerine www.1cocuk1dilek.org adresinden ulaşabilir, bir çocuğumuzun dileğini gerçekleştirebilirsiniz. Her bir çocuğumuzun yüzünde parlayan umut bizim için en değerli hazinedir. Bu proje ile onların hayallerini gerçekleştiriyoruz. Çocuklarımızın bizim en değerli mirasımızdır" ifadelerine yer verdi.


ÇOCUKLARLA SOHBET ETTİ

İstanbul Valisi Davut Gül, proje kapsamında dileklerini ileten çocuklardan bazılarını Valiliğin Cağaloğlu'ndaki binasında ağırladı. Çocuklarla sohbet eden Vali Gül, onlara hediyeler de verdi. 


PROJEYE NASIL DESTEK OLURUM?

Proje kapsamında bugüne kadar 100 çocuğun dileği gerçekleştirildi. Projeye nasıl destek olacağınızla ilgili de şu bilgilere yer verildi: "Projesi kapsamında hazırlanan sayfada proje hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Bilgi edindikten sonra bir çocuğun dileğini gerçekleştirmek için bağış sayfamıza gidin. Seçtiğiniz çocuk/dilek üzerinden istenen bilgileri girerek bağış ödemenizi gerçekleştirin. Hepsi bu kadar! Toplanan bağışlar dilek sahiplerine ulaştırılmak üzere tarafımızca alınmıştır."


Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler
İstanbul Valiliği, hayalleri gerçekleştiriyor Haberleri

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum