İş insanlarını Siirt'e davet etti;

İş insanlarını Siirt'e davet etti

Siirt Valisi ve Siirt Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, Organize ve Sanayi Bölgesi'ni ziyaret etti. Üretimin kent ekonomisine katkısını vurgulayan Vali Kızılkaya, iş insanlarını Siirt'e yatırım yapmaya davet etti....


Siirt  Valisi ve Siirt Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül ile birlikte Organize ve Sanayi Bölgesini ziyaret ederek, Bölge Müdürü Habip Öner’den yürütülen çalışmalar halkında brifing aldı. 


ÇALIŞANLARA KOLAYLIKLAR DİLEDİ

Vali Kızılkaya ve beraberindekiler, SİER Sağlık Ürünleri ve Tekstil Fabrikası'nı ERBA Tekstil Fabrikası'nda incelemelerde bulundu. Vali Kızılkaya, fabrikalarda yürütülen çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi alarak, çalışanlara işlerinde kolaylıklar diledi.


"2 BİN KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLANIYOR"

Üretimin kent ekonomisine katkısını vurgulayan Vali Kızılkaya, iş insanlarını Siirt'e yatırım yapmaya davet etti. Vali Kızılkaya, "Her devrin bir hayrı vardır. Bu devrin hayrı, insanların iş ve meslek sahibi olmasını sağlamaktır. Siirt OSB’de İstihdam kapısının anahtarını elinde tutan iş insanı kardeşlerimizi ziyaret etti. Organize Sanayi Bölgesi'nde 28 kuruluş faaliyet gösteriyor.  2 bin kişiye istihdam sağlanıyor. Ayrıca, 18 boş parsel için alt yapılar hazır ve teşviklerle yatırımcılara önemli imkanlar sunuluyor" dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum