"Hayatınızı kolaylaştırmak en önemli görevlerimizden";

"Hayatınızı kolaylaştırmak en önemli görevlerimizden"

Özel gereksinimli bireylerin istihdam edildiği En Mutlu Köy Yaşam Merkezi’ni ziyaret eden Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, "Sizlerin hayatlarını kolaylaştırmak ve yardımcı olabilmek en önemli görevlerimizden bir tanesi" dedi....


Trabzon Valisi Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla özel gereksinimli bireylerin istihdam edildiği En Mutlu Köy Yaşam Merkezi’ni ziyaret ederek, özel gereksinimli bireylerle  kahvaltı yaptı.


"ÇOK KIYMETLİSİNİZ"

Düzenlenen kahvaltı programında konuşan Vali Yıldırım, "Sizler bizler için çok kıymetlisiniz. Bilindiği gibi önceden aileler çocuklarını toplumdan saklarken şimdi rahatlıkla göğüslerini gere gere toplumun içerisine karışabiliyorlar.  Bu noktada biz kamu idarecileri ve kamu görevlileri olarak hem ailelerimize hem de özel gereksinimli bireylere hayatlarını kolaylaştırmak ve yardımcı olabilmek en önemli görevlerimizden bir tanesidir. Bu özel çocuklar, Rabbimizin bize emanetidir. Onların ve ailelerinin hayatlarını kolaylaştırmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Bu özel günde bu organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

Programın sonunda Vali Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım, özel gereksinimli çocuklar ve aileleri ile sohbet ederek, onlarla yakından ilgilendi.


Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum