Hedef; kırsala kaliteli hizmet götürmek;

Hedef; kırsala kaliteli hizmet götürmek

Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol başkanlığında haftalık değerlendirme toplantısı yapıldı. Vali Varol, "Kır/kent arasındaki ayrımı en aza indirerek kırsalda yaşayan vatandaşlarımıza nitelikli ve kaliteli hizmeti en kısa sürede ulaştırmanın gayreti içindeyiz" dedi....


Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol başkanlığında İl Özel İdaresinin yatırım ve projeleri ile kırsal kesime yönelik alt ve üst yapı hizmetlerinin ele alındığı haftalık değerlendirme toplantısı yapıldı.

YAPILAN ÇALIŞMALAR DEĞERLENDİRİLDİ

İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili Mustafa Kandemir ve birim müdürlerinin katıldığı toplantıda, Özel İdarenin il genelinde, köylerde yürüttüğü alt ve üst yapı çalışmaları, yol bakım ve onarımları, yatırımların geldiği aşama, bugüne kadar yürütülen çalışmalar, devam eden projeler ile geleceğe yönelik atılması gereken adımlar değerlendirildi. Toplantıyla ilgili açıklama yapan Vali Varol, "Devlet olarak kır/kent arasındaki ayrımı en aza indirerek kırsalda yaşayan vatandaşlarımıza nitelikli ve kaliteli hizmeti en kısa sürede ulaştırmanın gayretiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum