Cizre'de hizmet kalitesi artıyor;

Cizre'de hizmet kalitesi artıyor

Şırnak'ın Cizre Belediyesi araç filosunu güçlendiriyor. 3 şehir içi otobüs, 2 engelli servisi, 1 itfaiye ve 1 arama kurtarma aracının hizmete alındığın belirten İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nazlı Demir, "İlçemize hayırlı olsun" dedi....


Hizmet kalitesini ve kapasitesini arttırmak amacıyla araç filosunu güçlendiren Cizre Belediyesi, toplu ulaşımda kullanılmak üzere 3 şehir içi otobüs, 2 engelli servisi, 1 itfaiye ve 1 arama kurtarma aracı için tanıtım töreni düzenledi. Dörtyol Nuh Nebi Meydan'ında gerçekleştirilen törene İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nazlı Demir, İlçe Emniyet Müdürü Murat Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı Kazım Sezgin, İlçe Müftüsü Süleyman Baran, STK temsilcileri, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.


"HAYIRLI OLSUN"

Törende konuşan Kaymakam Demir, "Cizre Belediyemizin araç filosunu güçlendiriyoruz. Hizmet kalitesini ve kapasitesini arttırmak amacıyla araç filomuzu güçlendirerek, toplu ulaşımda kullanılmak üzere 3 şehir içi otobüs, 2 engelli servisi, 1 itfaiye ve 1 arama kurtarma aracı için tanıtım töreni düzenleyerek hizmete aldık. Belediyemiz araç filosuna kazandırdığımız yeni araçlarımız ilçemize ve tüm vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum