Pazar mesaisinde gençlerle bir araya geldi;

Pazar mesaisinde gençlerle bir araya geldi

İstanbul Valisi Davut Gül, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından düzenlenen kahvaltı programında Marmara ve Düzce Üniversitelerinde okuyan öğrencilerle buluştu....

Resim

Şile Mercan Köşk’teki programa; Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz, Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya, Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Kahvaltı ile başlayan programda Vali Gül, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Boyraz, Şile Kaymakamı Kaya ve Belediye Başkanı Ocaklı birer konuşma yaptı.

“GENÇLERİMİZİN YOLU AÇIK OLSUN”

Pençe-Kilit Harekât Bölgesi’nde şehit düşen kahraman Mehmetçiklere dua ederek konuşmasına başlayan Vali Gül, “Organizasyonundan dolayı Sayın Bakan Yardımcımıza, ev sahipliğinden dolayı Belediye Başkanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Yaklaşık 7 aydır İstanbul’da görev yapıyoruz, Bakan Yardımcımız her hafta bir etkinliğe davet ediyor. Gelmek bugüne kısmet oldu, kendilerine teşekkür ediyoruz. Gençlerimizin yolu ve bahtı açık olsun. Katılan her birinize teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Resim

“GENÇLERİMİZ ÇOK GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAK”

Bakan Yardımcısı Boyraz, “Yaklaşık 5 senedir yaptığımız programları her hafta sonu sürdürüyoruz. Amacımız, bir araya gelerek bu güzellikten istifade etmek. Manevi ihtiyacımız ise bir araya gelerek diyalog köprüleri oluşturmak. Türkiye’nin yarınını bugünden daha iyi edecek kadrolar burada, çok güzel işlere imza atacağınıza inanıyoruz. İyi ki varsınız.” dedi.

Vali Gül’ün öğrencilerle sohbet ederek vakit geçirmesi ile program sona erdi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum