Esnafın taleplerini tek tek not aldı;

Esnafın taleplerini tek tek not aldı

Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, esnafın sorun ve taleplerini dinleyeme devam ediyor. Gölbaşı Caddesi'ndeki esnafı ziyaret eden Vali Varol, talepleri tek tek not alarak, "Bunları imkanlar ölçüsünde yerine getirmenin gayretinde olacağız" dedi....


Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam ediyor. Sorunları birinci ağızdan dinlemeye özen gösteren Vali Varol, Gölbaşı Caddesi üzerinde faaliyet gösteren esnafı ve vatandaşları ziyaret ederek ihtiyaç, talep ve önerilerini dinledi.


"İSTİHDAM OLUŞTURUYORLAR"

Esnafla sohbet eden Vali Varol, "Fırsat buldukça kentimizde ekonomik canlılığın kaynağını oluşturan esnafımızı ziyaret ederek, esnafımızın mevcut durumu ile ihtiyaç ve taleplerini ilk ağızdan dinliyorum. Esnafımızın bizlere ilettiği talepleri not alarak, bunları imkanlar ölçüsünde yerine getirmenin gayretinde olacağız. Elinin emeği, alnının teriyle kentimiz ekonomisine önemli katkılar sunan ve  istihdam oluşturan esnaf kardeşlerimize sıcak karşılamaları ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyor hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum" diye konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum