"Şehrimizi kısa sürede ayağa kaldıracağız";

"Şehrimizi kısa sürede ayağa kaldıracağız"

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, yeni valilik binasının inşa edileceği alanda yürütülen fay hattı inceleme çalışmalarını takip etti. Vali Ünlüer, "6 Şubat depremlerinden etkilenen şehrimizi, devlet millet el ele vererek en kısa sürede ayağa kaldıracağız" dedi....


6 Şubat depremlerinin ardından Kahramanmaraş’ın imarı ve inşası noktasında alt ve üstyapı çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koordinesinde yürütülen Kentsel Tasarım Projesi de hızla yükseliyor.


FAY HATTI İNCELEME ÇALIŞMALARINI TAKİP ETTİ

Vali Mükerrem Ünlüer, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koordinesinde oluşturulan uzman ekipler tarafından yeni valilik binasının inşa edileceği alanda yürütülen fay hattı inceleme çalışmalarını yerinde takip ederek, son duruma ilişkin yetkililerden bilgiler aldı.


"TİTİZLİKLE YAPILIYOR"

Vali Ünlüer, "Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız tarafından yürütülen 'Kentsel Tasarım Projesi' kapsamında kentin yeniden imar ve inşası için uzman ekiplerimizin zemin etüt çalışmalarını titizlikle gerçekleştirdiğini müşahede ettik. 6 Şubat depremlerinden etkilenen şehrimizi, inşallah devlet millet el ele vererek en kısa sürede ayağa kaldıracağız" diye konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum