Çocuklarla futbol oynadı;

Çocuklarla futbol oynadı

Konya Karapınar Kaymakamı Şenol Öztürk, Akçayazı İlkokulunu ziyaret ederek birleştirilmiş sınıfta eğitim öğretim gören öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Kaymakam Öztürk, öğrencilerle futbol oynayarak sevinçlerine ortak oldu....

Resim

Kaymakam Öztürk, Akçayazı İlkokulu’nda öğrencilerin sınıflarına girerek dersleri hakkında bilgi aldı. Sosyal medya hesabından öğrencilerle yaptığı futbol maçını paylaşan Kaymakam Öztürk, “Doyasıya eğlendik bugün” dedi.

Resim

VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Öte yandan Kaymakam Şenol Öztürk, Belediye Başkanı Mehmet Yaka ile beraber Akçayazı Mahallesi muhtarlık binasında vatandaşlarla buluştu.

Akçayazı Mahalle Muhtarı Yaşar Kurum ve Akçayazı mahallesinde ikamet eden vatandaşlarla bir araya gelerek mahalle hakkında bilgi alan Kaymakam Öztürk, mahalle sakinleriyle bir süre sohbet ettikten sonra vatandaşların öneri ve taleplerini dinledi.

Kendisine sorulan soruları cevaplandıran Kaymakam Öztürk, taleplerin imkânlar dâhilinde gerçekleşeceğini belirtti. Ziyaretin ardından Akçayazı camiinde Cuma namazı kılınarak hatıra fotoğrafı çekildi.

Resim

Ziyaret sırasında Kaymakam Öztürk’e, Konya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Kurum, İlçe Jandarma Komutanı V. J. Teğmen Mesut İnan, İlçe Jandarma Karakol Komutanı J.Asb.Üçvş H. Hasan Taşkömür, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet İçalan, İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Akif Akyurt, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Talip Atabek,  İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ramazan Güneri, Müftü Sırrı Fuat Ateş, KOSKİ Şube Müdürü Ersin Üre, MEDAŞ İşletme Şefi Mustafa Kalkır eşlik etti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum