"Toplumumuzun kıymetli hazineleri";

"Toplumumuzun kıymetli hazineleri"

Bolu Valisi Erkan Kılıç, huzurevi sakinleriyle bir araya geldi. Vali Kılıç, "Değerli büyüklerimiz; toplumumuzun kıymetli hazineleridir. Onlara göstereceğimiz sevgi, saygı ve hoşgörü minnet borcumuzun ifadesidir" dedi....


Bolu Valisi Erkan Kılıç ile eşi Ayşe Elif Kılıç, İzzet Baysal Çakmaklar Huzurevi ve Merkez Huzurevi sakinleriyle bir araya geldi. Huzurevi sakinleriyle sohbet eden Vali Kılıç ve eşi Ayşe Elif Kılıç, onların taleplerini dinledi. 


YENİ YILLARINI KUTLADI

Huzurevi sakinleriyle  gerçekleştirdiği sohbette Vali Kılıç, “Değerli büyüklerimiz, geçmişin tecrübelerini bugünlere aktaran, milli kültürümüzün ve değerlerimizin yarınlara ulaşmasını sağlayan toplumumuzun kıymetli hazineleridir. Onlar sayesinde geçmiş, bugün, gelecek arasında kuracağımız bu bağ ülkemizin Türkiye yüzyılında daha da güçlenmesine katkı sağlayacaktır. Onlara göstereceğimiz sevgi, saygı ve hoşgörü minnet borcumuzun ifadesidir" dedi. Vali Kılıç, 2024 yılının sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini dileyerek yeni yıllarını kutladı.


Vali Erkan Kılıç’ın  gerçekleştirdiği ziyaretlere İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Cemal Keskin de katıldı.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum