Yedikuyular Kayak Merkezi sezona hazır;

Yedikuyular Kayak Merkezi sezona hazır

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Kaymakamı Dr. Fatih Çelikkaya, bölgenin gözde kış turizm mekanlarından Yedikuyular Kayak Merkezi’ni ziyaret etti. Kaymakam Çelikkaya, beraberindeki heyetle sezon hazırlıkları konusunda istişarede bulundu....

Resim

KAYMAKAMLARDAN KAYAK MERKEZİ'NDE İNCELEME

Dulkadiroğlu Kaymakamı Dr. Fatih Çelikkaya, Kaymakam Yunus Köse, Kaymakam Esra Kodaz, Kaymakam Ömer Nergiz, İlçe Jandarma Komutanı Utku Çakmak, İlçe Yazı İşleri Müdürü Arafat İlmeç ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Onur Erdi ile birlikte Yedikuyular Kayak Merkezini ziyaret etti.


KAYAK MERKEZİ MİSAFİRLERİNİ AĞIRLAMAYA HAZIR

Tesislerdeki çalışmaları yerinde inceleyen Kaymakam Çelikkaya, daha sonra vatandaşların huzur ve güvenliğine yönelik alınacak tedbirler hakkında beraberindeki heyet ile istişarede bulundu.

Bölgenin en gözde kış turizm mekânlarından Yedikuyular Kayak Merkezi’nde sezon hazırlıkları devam ediyor. Dulkadiroğlu ilçesinde bulunan tesis, kayak pistleri, telesiyej, bungalov evleri, bedesten çarşısı, lokantalar ve sosyal donatılarıyla yeni sezonda misafirlerini ağırlamaya devam edecek.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum