Kontrolden çıkan otobüs kaza yaptı: 2 ölü, 8 yaralı;

Kontrolden çıkan otobüs kaza yaptı: 2 ölü, 8 yaralı

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde kontrolden çıkan otobüs kaza yaptı. Kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi de yaralandı. Kars Valisi Ziya Polat, kaza yerinde incelemelerde bulundu, daha sonra da yaralıları hastanede ziyaret etti....


Kaza, sabah saatlerinde Sarıkamış ilçesi Karakurt mevkiinde meydana geldi. Kar yağışının devam ettiği bölgede yolun kayganlaşmasından dolayı otobüs kontrolden çıktı. Meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı. Kaza sonrası bölgeye çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi sevk edildi.


"GELİŞMELER PAYLAŞILACAK"

Kazayla ilgili Kars Valiliği'nden de açıklama yapıldı. Açıklamada,  "İlimiz Sarıkamış ilçesi Karakurt mevkiinde saat 07.45 sıralarında meydana gelen zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre 2 vatandaşımız vefat etmiş, 8 vatandaşımız yaralanmıştır. Yaralılar, Sarıkamış Devlet Hastanesi'ne sevk edilmiş olup tedavileri devam etmektedir. Gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır" denildi.


HASTANEDE ZİYARET ETTİ

Vali Polat, trafik kazasında yaralanan vatandaşları tedavi gördükleri Sarıkamış Devlet Hastanesi'nde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum