Gençlik merkezlerini meslek lisesi donatacak;

Gençlik merkezlerini meslek lisesi donatacak

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, valilik himayesinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün şehirde inşaatları tamamlanmış olup hizmete açılacak olan Yenişehir Gençlik Merkezi, Silifke Gençlik Merkezi, Tarsus Gençlik Merkezi, Toroslar Gençlik Merkezi ve Mezitli ilçesinde bulunan Engelsiz Yaşam Merkezinde ihtiyaç duyulan donatım ve tefrişat malzemelerinin Toroslar İlçesi Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından imal edilmesi için düzenlenen protokol imza törenine katıldı....

Resim

Vali Pehlivan, “Toroslar Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizle yapacakları iş birliği çerçevesinde orada eğitim almakta olan 80 öğrencimizin fiilen çalışmasıyla buraların tefrişatı, teknik donanımı, mekanik donanımı, mobilya donanımı gerçekleştirilecek” dedi.

ÖĞRENCİLER PROJEDEN PAY ALACAK

Vali Pehlivan, “Projenin büyüklüğü 36 Milyon TL+ KDV olarak oldukça önemli bir rakamdır. Bu bütçeyle lisemiz ve orada çalışacak olan öğrencilerimiz, bir yandan derslerine girecek, bir yandan da bu projeden pay alacaklar. Tüm meslek liselerinde hali hazırda uygulama bu şekildedir. Meslek liselerimizin döner sermayeleri var. Bu anlamda ne kadar iş yaparlarsa hem o kadar ilave materyal alabiliyorlar hem de orada oluşan bütçeden bu çocuklarımız kendi eğitim öğretim hayatlarına katkı sağlamış oluyorlar” diye konuştu.

Resim

Vali Pehlivan’ın konuşmasının ardından Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ile İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş düzenlenen iş birliği protokolünü imzaladı.

İmza törenine Yenişehir Kaymakamı Nevzat Şengök, Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ömer Yiğit de katıldı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum