81 ilde eller şehitlerimiz için semaya kalktı;

81 ilde eller şehitlerimiz için semaya kalktı

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehadete kavuşan Mehmetçikler için 81 ilde sabah namazında dualar okundu. Dua programlarına illerin valilileri de katıldı....


Terör örgütlerine karşı yapılan operasyonlarda şehadete kavuşan Mehmetçikler ve tüm şehitler için dua edildi. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Ankara'da Hacı Bayram-ı Veli Camisi'nde Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından sabah namazını kıldırdı. Okunan tespihatlar ve getirilen salavatlardan sonra eller semeya şehitlerimiz için kaldırıldı.


ÇAMLICA CAMİİ'DE DUALAR OKUDUNDU

81 ilin valisi de sabah namazında şehitlerimiz için dua etti. İstanbul Valisi Davut Gül, Çamlıca Camii'nde sabah namazını kıldı, ardından dua okudu.  Vali Gül, cami çıkışında vatandaşlara çorba ikram etti.


KUR'AN-I KERİM OKUNDU

Kütahya ise Ulu Cami'nde düzenlenen sabah namazı buluşmasına Vali Musa Işın ve çok sayıda vatandaş katıldı. Terör örgütlerine karşı yapılan operasyonlarda şehadete kavuşan Mehmetçikler için Kur'an-ı Kerim okundu, dualar edildi.


HATİMLERİN DUASI YAPILDI

Mardin İl Müftülüğü koordinesinde kentteki tüm camilerde okunan hatimlerin duası yapıldı. Şakir Nuhoğlu Camii'nde yapılan programa Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral İdris Tataroğlu, İl Emniyet Müdürü Cebrail Buğday, İl Müftüsü Dr. Enver Türkmen ve vatandaşlar katıldı. Program sonrası Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafında vatandaşlara çorba ikram edildi.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum