Kendisine mektup yazan Yusuf'un davetini geri çevirmedi;

Kendisine mektup yazan Yusuf'un davetini geri çevirmedi

Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu, kendisine mektup yazan ve okuluna davet eden Yusuf Ali Keser'in davetini geri çevirmedi. Kavuştuk Köyü İlköğretim Okulu’nu ziyaret eden Vali Karaömeroğlu, Yusuf ve diğer öğrencilerle bir araya geldi....


Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu ve eşi Filiz Karaömeroğlu tarafından başlatılan "İlimizi Tanıyalım" projesi kapsamında geçtiğimiz günlerde Bitlis’i gezen Adilcevaz öğrenci grubu, düşüncelerini yazıya dökerek Vali Karaömeroğlu ve eşi Filiz Karaömeroğlu’na mektup yazdılar. Arkadaşlarının mektuplarını gören Yusuf Ali Keser isimli öğrenci, Vali Karaömeroğlu’na mektup yazdı ve kendisini Kavuştuk Köyü İlköğretim Okulu’na davet etti.


KİTAP OKUMALARINI TAVSİYE ETTİ

Yusuf'un mektubunu okuyan ve daveti geri çevirmeyen Vali Erol Karaömeroğlu, Kavuştuk Köyü İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti. Vali Karaömeroğlu, öğrenci Yusuf Ali Keser, İlimizi Tanıyalım Projesi Adilcevaz öğrenci grubu ve diğer öğrencilerle yakından ilgilendi. Öğrencilerle sohbet eden Vali Karaömeroğlu, onlara ara tatilde bol bol kitap okumalarını tavsiye etti.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum