"Her mahallede bir spor okulu açacağız";

"Her mahallede bir spor okulu açacağız"

Kayseri Valiliği tarafından hayata geçirilen ERVA Projesi kapsamında 18. spor okulu açıldı. Açılışta konuşan Vali Gökmen Çiçek, "Gençlerimizi sporla buluşturmaya ve her mahallemizde bir spor okulu açmaya devam ediyoruz" dedi....


Kayseri Valiliği bünyesinde kurulan Kayseri Değerler Eğitim Merkezi (KAYDEM) tarafından hayata geçirilen "Erdemlerimizle Varız Projesi" (ERVA) kapsamında Kayseri Ticaret Borsası ERVA Spor Okulu açıldı. 


"ALÇAKLARA TESLİM ETMEYECEĞİZ"

Melikgazi ilçesi Küçükali Mahallesi'ndeki açılış törenine Vali Gökmen Çiçek de katıldı. Vali Çiçek, "Gençleri zehirlemek isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Polisimiz, jandarmamız inanılmaz operasyonlar yaptı. Bir önceki yılla karşılaştırdığımızda gözaltı sayısı 2,5 kat arttı. Kimileri gençlerimizi zehirlemek için bunu midelerinde getirmeye çalıştı, kimileri TIR'larla getirmeye çalıştı ancak her seferinde bizim arkadaşlarımızın demir yumruğuyla karşılaştılar. Bu güzel şehirde biz hiçbir gencimizi hiçbir alçağa teslim etmeyeceğiz. Onun için polislerle tedbirlerimizi sonuna kadar alacağız. Her mahallede bir spor okulu açacağız. ERVA Projesi kapsamında bugün bu sayı 18'e ulaştı. Yaklaşık 5 bin lisanslı sporcu yetiştirdik" diye konuştu.


BİRÇOK ALAN YER ALIYOR

Konuşmaların ardından dua edilerek spor okulu hizmete açıldı. Kayseri Ticaret Borsası ERVA Spor Okulu'nda boks, tekvando, jimnastik ve dart branşlarının yanında alanında uzman kişiler tarafından değerler eğitimi, adabı muaşeret, sağlıklı beslenme, sağlıklı yaşam, psikolojik destek, rehberlik, ekolojik okur-yazarlık alanlarında da eğitim verilecek.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum