"Hizmetlerimiz hız kesmeden sürecek";

"Hizmetlerimiz hız kesmeden sürecek"

Mardin'in Nusaybin Kaymakamı Ercan Kayabaşı, 8 Mart Mahallesi'nde başlatılan asfalt çalışmalarını inceledi. Kaymakam Kayabaşı, "Hizmetlerimiz hız kesmeden devam edecek" dedi....


Nusaybin Belediyesi ekipleri ilçedeki çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, 8 Mart Mahallesi'nde asfalt çalışması başlattı. Ekiplerle bir araya gelen Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, yapılan çalışmaları yerinde denetledi.


"VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ"

Çalışmaları inceleyen Kaymakam Kayabaşı, "Bugün 8 Mart Mahallesi'ndeyiz ve daha önceden vatandaşlarımıza verdiğimiz söz kapsamında sıcak asfalt serimine başladık. Kısa süre içerisinde 8 Mart Mahallesi'nde sıcak asfalt ihtiyacı olan sokaklarımızda asfalt çalışmasını bitirerek, sokaklarımızı daha müreffeh hale getireceğiz. Hükümetimizin yatırımlarıyla birlikte Nusaybin'de asfalttan parkeye sokak sağlıklaştırmalarından, köprü inşasına, yeşil alanlarından, Millet Bahçesinden, Sınır Parkı Mesire Alanı başta olmak üzere birçok alanda yeşil alanlarımızı artırarak Nusaybin'i daha yaşanılabilir bir ilçe haline getirmek için tüm gücümüzle mücadele veriyoruz. Gerçekleştirdiğimiz ve gerçekleştireceğimiz hizmetlerimizin şimdiden Nusaybinli hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyor, hayırlı günler diliyorum. Nusaybin'e hizmetlerimiz hız kesmeden devam edecek" şeklinde konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum