Üniversite gençliğini dinledi;

Üniversite gençliğini dinledi

Afyonkarahisar Valiliği tarafından düzenlenen Ortak Akıl Buluşmaları devam ediyor. Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, bu kez de üniversite gençliğini dinledi ve öğrenciler için birçok konu ele alındı....


Afyonkarahisar Valiliği tarafından başlatılan Ortak Akıl Buluşmaları, 3. gününde 9. oturumuyla devam ediyor. Buluşmalar ile kentin potansiyeli belirlenerek, yeni hedefler ortaya konulacak ve rekabetçilik artırılacak. Programlara akademisyenler, girişimciler, sektör temsilcileri, sivil toplum örgütleri, sanatçılar, sanayiciler, iş insanları, bürokratlar, turizmciler, toplum önderleri, eğitimciler ve gençler katılacak. Programlar turizm, kültür, sanayi, gastronomi, gençlik, girişimcilik ve eğitim gibi 16 farklı alanda gerçekleştiriliyor.


BİRÇOK KONU GÖRÜŞÜLDÜ

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Üniversiteli Gençler Ortak Akıl Buluşması'nda bu kez üniversite gençliğini dinledi. Kent merkezi ve üniversite öğrencileri arasındaki etkileşimi güçlendirmek için neler yapılabileceği, şehrin “öğrenci dostu” bir şehir olması noktasında atılacak adımlar ve izlenecek strateji, üniversite öğrencileri için barınma, ulaşım olanakları, eğitim, girişimcilik, spor, kültür ve sanat gibi çeşitli konudaki temel fırsat ve zorluklar buluşmada ele alınan konular oldu.


Program sonunda Vali Yiğitbaşı, öğrencilerle birlikte selfi çekti.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum