“En kısa aydı ama tarihin en uzun acısını yazdı";

“En kısa aydı ama tarihin en uzun acısını yazdı"

Kastamonu Valisi Meftun Dallı, 6 Şubat Depremleri Fotoğraf Sergisi'nin açılışına katıldı. Vali Dallı, "Şubat ayı en kısa aydı ama tarihin en uzun acısını yazdı. Böyle acıların ülkemizde ve dünyada bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum" dedi....


Kastamonu Valisi Meftun Dallı, 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilde yıkıcı etkisi olan depremlerin yıldönümü vesilesiyle İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen "6 Şubat Depremleri Fotoğraf Sergisi” açılışına katıldı. Vali Dallı, AFAD, UMKE ve Kızılay stantlarını gezerek incelemelerde bulundu.


"BU ACIYI YÜREKTEN HİSSETTİK"

Açılışta konuşan Vali Dallı, "Şubat ayı en kısa aydı ama tarihin en uzun acısını yazdı. Böyle acıların ülkemizde ve dünyada bir daha yaşanmamasını temenni ediyor, depremlerde hayatını kaybeden tüm deprem şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Felaketin olduğu andan itibaren, bu acıyı yürekten hissedip karınca kararınca yardıma koşan herkese en içten şükranlarımı sunuyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum