Bir günde 3 köyün taleplerini dinledi;

Bir günde 3 köyün taleplerini dinledi

Hakkari Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ, köy ziyaretlerine devam ediyor. Bir günde 3 köyü ziyaret eden Karadağ, vatandaşların sorun ve taleplerini yerinde gördü, ilgili birimlere talimat verdi....


Hakkari Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ, merkeze bağlı Olgunlar, Üzümcü ve Çimenli köylerini ziyaret etti. Vatandaşların sorun ve taleplerini yerinde görmek ve çözüme kavuşturmak amacıyla köy ziyaretlerini sürdüren Karadağ, ilk olarak Olgunlar köyüne gitti.


EL SANATLARI KURSUNU GEZDİ

Olgunlar Köyü Muhtarı İbrahim Ölmez tarafından karşılanan Vali Yardımcısı Buğra Karadağ, köyü ve mahallelerini gezerek vatandaşlarla bir araya geldi. Ardından Üzümcü köyüne geçen ve ilk olarak köydeki Şeyh Ali Türbesi ve Camisi'ni ziyaret eden Vali Yardımcısı Buğra Karadağ, daha sonra köy meydanında vatandaşlarla sohbet etti. Üzümcü Köyü İlkokulu'na geçerek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelen Karadağ, Halk Eğitim Merkezi bünyesinde köyde açılan el sanatları kursunu da ziyaret etti.


TURİSTLERLE SOHBET ETTİ

Son olarak Çimenli köyüne geçen Karadağ, içme ve sulama suyu ile ilgili sorun ve taleplerini dinlediği vatandaşlarla birlikte içme ve sulama suyu kaynaklarının bulunduğu bölgede incelemelerde bulundu. Karadağ, ziyaret ettiği köylerdeki vatandaşların taleplerinin imkanlar dahilinde karşılanması konusunda ilgili şube müdürlerine talimat verdi. Köy ziyaretleri sırasında yanına gelen çocuklarla yakından ilgilenerek onlara oyuncak hediye eden Vali Yardımcısı Karadağ, Şırnak üzerinden Hakkari'ye gelen ve karavan ile Zap Vadisi kenarında kamp kuran yerli turistleri de ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum