"Seçim güvenliği için  tedbirleri eksiksiz planlıyoruz";

"Seçim güvenliği için tedbirleri eksiksiz planlıyoruz"

Karabük Valisi Mustafa Yavuz başkanlığında seçim güvenliği toplantısı yapıldı. Vali Yavuz, "Seçim öncesi, seçim esnası ve sonrası için bütün güvenlik tedbirlerini eksiksiz planlıyoruz" dedi....


Karabük Valisi Mustafa Yavuz başkanlığında seçim güvenliği toplantısı yapıldı. 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimi dolayısıyla TBMM'de temsil edilen siyasi partilerin il başkanları ve güvenlik personellerinin katılımı ile düzenlenen toplantı, Valilik Toplantı Salonu'nda yapıldı. Toplantıya; Vali Yardımcısı Muhittin Gürel, İl Jandarma Komutanı İsmail Gökcek, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, TBMM'de temsil edilen siyasi parti il başkanları ile kolluk birimlerinin diğer yetkilileri katıldı.


"ÇALIŞMALARA BAŞLADIK"

Toplantıda konuşan Vali Yavuz, seçim "Seçimin huzur ve güven ortamı içerisinde demokrasi şöleni ortamında gerçekleşmesi, vatandaşların özgür iradesinin tam olarak sandığa yansıması için kanunların verdiği yetki ve sorumluluklar ile YSK kararları çerçevesinde çalışmalara başladık. Seçim öncesi, seçim esnası ve sonrası için bütün güvenlik tedbirlerini eksiksiz planlıyoruz. Elimizdeki bütün imkan ve kabiliyetimizle, bu süreci siyasi parti temsilcilerimizle yakın iş birliği ve koordinasyon içerisinde yürütme kararlılığındayız" diye konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum