Batan gemideki mürettebatı arama çalışmaları sürüyor;

Batan gemideki mürettebatı arama çalışmaları sürüyor

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, 15 Şubat'ta batan BATUHAN A İsimli ticari gemide bulunan kayıp mürettebat için arama çalışmalarının 4. gününde devam ettiğini belirterek, "852 personelimiz ile arama kurtarma çalışması aralıksız devam ediyor" dedi....


İmralı Adası güneyinde batan kuru yük gemisindeki mürettebatı arama çalışmaları 4. gününde de devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde hazırlıklarını yapan dalgıçlar batık gemiye yeniden dalış gerçekleştirdi. 6 mürettebattan biri olan aşçı Zeynep Kılınç'ın cansız bedeni, dün yapılan dalışta gemide olduğu tespit edilerek çıkartılmış ve Adli Tıp Kurumu'na götürülmüştü. Diğer 5 mürettebatı arama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.


"852 PERSONEL VAR"

Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, "15 Şubat Perşembe günü Karacabey kuzeyi 4 mil açığında battığı ihbarı alınan BATUHAN A İsimli ticari gemide bulunan kayıp mürettebatı arama kurtarma çalışmaları 4. gününde 852 personelimiz ile havadan ve karadan alan tarama ile denizden arama kurtarma şeklinde aralıksız devam etmektedir" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum