3 değerli isim mesleklerini anlatacak;

3 değerli isim mesleklerini anlatacak

Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakanlık Müşaviri ve RTÜK eski Başkan Yardımcısı Dr. İbrahim Uslu, YÖK Genel Sekreteri Batıkan Aksoy ile Akyazı Kaymakamı Mustafa İkbal Ekşi, "Mezunlarımızla Kariyer Zirvesi" programına katılacak. Alanında uzman isimler, meslek hayatlarını ve başarı merdivenlerini nasıl çıktıklarını anlatacaklar....


Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakanlık Müşaviri ve RTÜK eski Başkan Yardımcısı Dr. İbrahim Uslu, YÖK Genel Sekreteri Batıkan Aksoy ile Akyazı Kaymakamı Mustafa İkbal Ekşi, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi tarafından düzenlenen "Mezunlarımızla Kariyer Zirvesi" programına katılacak.

PROGRAM BUGÜN OLACAK

Bugün saat 13.30'da 100. Yıl Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan programda alanında uzman isimler, meslek hayatlarını, başarılarını, mesleklerinin inceliklerini anlatacaklar. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından gönderi paylaşan İbrahim Uslu, "Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümü mezunları olarak okul arkadaşlarım ve değerli dostlarım Sakarya Akyazı Kaymakamı Mustafa İkbal Ekşi, YÖK Genel Sekreteri Batıkan Aksoy ile Kariyer Zirvesinde olacağız" ifadelerini kullandı.


Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum