Mustafa İkbal Eşki;

Mustafa İkbal Eşki

Akyazı Kaymakamı...

1981 yılında Osmaniye’de doğdu. Aslen Kahramanmaraşlı'dır. 2006 yılında Gazi Üniversitesi  İİBF Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. Bir yılı aşkın süre tarih alanında eğitim gördü. 2007 – 2010 yılları arasında Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığında çalıştı.

2010 yılında, Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Gümüşova, Manyas ve Balya İlçelerinde Kaymakam Vekilliği yaptı. Bir  Yıl süreyle Yabancı dilini geliştirmek ve İngiliz yönetim sistemi hakkında çeşitli incelemelerde bulunmak üzere İngiltere’de bulundu. Bu süre zarfında Londra Başkonsolosluğunda Dışişleri Bakanlığı ile yapılan protokol gereği dışişleri  stajını da tamamladı. 99.Dönem Kaymakamlık Kursunu üstün başarıyla tamamlayarak, sırasıyla, Aydın/Bozdoğan, Adıyaman Çelikhan, Elazığ/Alacakaya, Mardin/Yeşilli ve Düzce/Kaynaşlı Kaymakamı olarak görev yaptı.

 İyi derecede İngilizce bilen Kaymakamımız, Evli olup, 5 çocuk babasıdır.

 Akyazı Kaymakamı Mustafa İkbal EŞKİ 23.08.2023 tarih ve 388 Cumhurbaşkanlığı atama kararı ile ilçemize atanmış olup, 8 Eylül 2023 tarihinde ilçemizde ki görevine başlamıştır.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
Mustafa İkbal Eşki Haberleri

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum