Şehitler için hazırlanan Türk bayrağına ilmek attı;

Şehitler için hazırlanan Türk bayrağına ilmek attı

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, kahraman şehitlerimizi unutmamak için hayata geçirilen "Her Şehide Bir İlmek, arkasından Fatiha’nı oku" projesine destek oldu. Vali Ünlüer, proje için hazırlanan Türk bayrağına ilmek attı....


Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, "Her Şehide Bir İlmek, arkasından Fatiha’nı oku" projesi, kapsamında Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Mart, Divanlı Mahallesi Muhtarı Atilla Erimhan, Turan İlkokulu Müdürü Bekir Özçelik ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.


 "HERKES DESTEK VERDİ"

Proje hakkında Vali Ünlüer’e bilgiler veren Turan İlkokulu Müdürü Bekir Özçelik, "Şehitleri unutmamak, unutturmamak amacıyla ’Her Şehide bir ilmek, arkasından Fatiha’nı oku’ projesi başlattık. Bu proje kısa sürede kampanyaya dönüştü. Şu ana kadar 7’den 77’yi, ayırmadan esnaf, kamuda çalışanlar, köylüler ve tüm halk projeye destek verdi" diye konuştu.


"ÇOK ANLAMLI BİR PROJE"

Vali Ünlüer de, bu anlamlı projenin bir parçası olarak şanlı Türk bayrağına ilmek attı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Ünlüer, “Şehitlerimizin hatırasını yaşatmak ve vefa örneği sunmak amacıyla hayata geçirilen bu projede, ne kadar çok insanın eli değerse, ne kadar çok insan ilmek atarsa, bu bayrağın kutsiyeti o kadar çok artacaktır. Bu anlamlı projeyi hayata geçiren Turan İlkokulu idarecilerine, öğretmenlerine, öğrencilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu vesileyle tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum” dedi.


Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum