Planlanan 163 işin 162’si tamamlandı;

Planlanan 163 işin 162’si tamamlandı

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, İl Özel İdaresi 2023 Yılı Faaliyet Raporunun görüşüldüğü toplantıya katıldı....

Bir 7 kişi ve takım elbise görseli olabilir

FAALİYET RAPORU OYBİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

İl Genel Meclisi Salonunda düzenlenen toplantıya İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter V. Uğur Karakaya, Genel Sekreter Yardımcısı, İl Genel Meclisi Üyeleri ve İl Özel İdaresi birim amirleri katıldı.

Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter V. Uğur Karakaya tarafından İl Genel Meclisine sunulan 2023 Yılı Faaliyet Raporu oy birliğiyle kabul edildi.

Bir 11 kişi ve iç mekan görseli olabilir

YÜZDE YÜZLÜK BAŞARI

Vali Arslan, İl Özel İdaresi tarafından 2023 Mali Yılında yapılması planlanan 163 faaliyetten devam eden işlerle birlikte 162’sinin gerçekleştirildiğini, yıl sonu itibariyle gerçekleşen proje oranından yüzde yüze yakın bir başarı elde edildiğini belirtti.

Vatandaşlara sunulan hizmetlerden duyulan memnuniyeti en üst düzeye çıkarmak için 2024 yılında da bugüne kadar yapılan gayretli ve titiz çalışmaların üzerine koyarak çalışacaklarını belirten Vali Arslan, 2019-2024 döneminde görev yapan İl Genel Meclisi üyelerine Bartın’a sundukları hizmetlerden ve katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi.

Bir 7 kişi ve yazı görseli olabilir

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum