Öğrenciler kurum amirleriyle kitap okuyor;

Öğrenciler kurum amirleriyle kitap okuyor

Aydın Karacasu Kaymakamı Mehmet Gündoğdu, öğrencilerin okuma alışkanlığı kazanması için başlatılan kitap okuma etkinliğine katıldı. Kaymakam Gündoğdu, "Bu etkinlikler ilçemiz genelindeki tüm okullarımızda kurum amirlerinin de katılımıyla devam edecek" dedi....


Karacasu Kaymakamlığı koordinesinde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "100.Yılda Karacasu Her Gün Okuyor" projesi devam ediyor. Proje kapsamında Kaymakam Mehmet Gündoğdu, kitap okuma etkinliğine katıldı.


"ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK"

Kaymakam Gündoğdu, "Öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, bilgi ve söz dağarcıklarını zenginleştirmek, bununla birlikte anlama, kavrama, düşünme, konuşma, yazma becerilerini geliştirmeyi ve bu yolla öğrencilerin analitik düşünen, düşündüğünü doğru ve açık bir şekilde ifade eden, algılama gücü yüksek, yorum, sentez yapabilen ve sorgulayan bireyler kazandırmak için Hepimiz Okuyoruz Kitap Okuma Alışkanlığının Geliştirilmesi" etkinliğine katıldık. Bu etkinlikler ilçemiz genelindeki tüm okullarımızda kurum amirlerinin de katılımıyla devam edecek" diye konuştu.


Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum