Diyarbakır’dan Elazığ’a bir yol daha;

Diyarbakır’dan Elazığ’a bir yol daha

İçişleri Bakan Yardımcıları Münir Karaloğlu ve Mehmet Sağlam, Diyarbakır ve Elazığ valileri ile birlikte iki şehir arasında önemli bir bağlantı yolu olan Çukur-Üçocak yolunun açılışını gerçekleştirdi....

Resim

Yenilenen Diyarbakır Hani Çukur - Elazığ Üçocak yolunun açılışı İçişleri Bakan Yardımcıları Münir Karaloğlu ile Mehmet Sağlam, Elazığ Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman ve Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su’nun katılımıyla hizmete açıldı.

Resim

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve Elazığ İl Özel İdaresi işbirliğiyle Elazığ'ın Arıcak ilçesi Üçocak beldesi ile Diyarbakır'ın Hani ilçesinin Çukur Mahallesi arasındaki 9 kilometrelik yolun yenilenerek hizmete girmesi dolayısıyla Üçocak beldesi Taziyeevi'nde tören düzenlendi.

Resim

Elazığ Valisi Ömer Toraman, 2 kentin birbirine komşu iki kadim vilayet olduğunu hatırlatarak, artık komşu ilçelerini birbirine bağlayan hizmetleri hayata geçirdiklerini söyledi. Vali Toraman, "Bu hizmetlerin yapılmasında destek verenlere şükranlarımı arz ediyorum" dedi.

Resim

Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su ise bugün güzel bir hizmeti açmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, asfaltlanan 9 kilometrelik yolun hayırlı olmasını diledi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum